A kismama-tanfolyamok előnyei

1078
HOZZÁSZÓLÁS:

Még ha rengeteg könyvet olvastunk a terhességről, a vajúdásról és magáról a szülés folyamatáról, semmi sem lehet hasznosabb egy mindkét leendő szülőt felkészítő tanfolyamnál. Nem elég csupán olvasni a terhességről!

A következőkre számíthatunk egy tanfolyam során

Ülünk egy teremben számos más, a terhesség hasonló szakaszában lévő szülővel, és magunkba szívjuk a tapasztalatok megosztásából áradó testi-lelki támogatást.

Egy szakképzett előadót fogunk hallgatni. Ezek a nők (az előadók általában mind nők) annak szentelik életüket, hogy segítsenek másoknak világra hozni gyermeküket. Általában nagyon kedvesek, megértők és közlékenyek. Könnyen bármilyen kérdéssel hozzájuk fordulni, mint az orvoshoz!

Minden apró kis részletet, a legapróbb félelmeinket is meg tudjuk majd beszélni a többi hasonló helyzetben lévő leendő szülővel, akik szintén csak tapogatóznak a nagy ismeretlenben. Még az ijesztő rémálmok sem jelentenek tabu témát a kismama-tanfolyamon megismert új barátok között.

Részletesen megismerkedhetünk a szülés folyamatával.

A szülés egyes részletei, melyek a könyvekben oly tisztának és világosnak tűnnek, még érthetőbbé és kiszámíthatóbbá válnak egy olyan tanfolyam során, mely minden tekintetben az általunk választott szülési módszerre készít fel.

Még több apró részlet derül ki az adott kórházról és szülészeti klinikáról.

El kell sajátítanunk a számunkra legmegfelelőbb módszereket, beleértve a légzési és relaxációs technikákat, érzéstelenítést, vagy a fájdalomcsillapítás legkülönfélébb fajtáit, és hogy mit követel meg testünktől és lelkünktől a vajúdás egy-egy szakasza.

Partnerünk megtanulja, hogyan képes megnyugtatni bennünket. Az ilyen tanfolyamok különösen fontosak a leendő apukák számára is, hiszen ők nagymértékben enyhíthetik az ismeretlentől való félelmet.

Megtanulunk lépésről lépésre haladni a vajúdás és a szülés során, mert tudni fogjuk, hogy az összehúzódás-hullámok jönnek és mennek és egyszer csak nagy boldogság közepette véget érnek.

1078
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]